Welkom bij de online wol winkel: Goedkoopgaren.nl

Onze namen zijn Minou (links op de foto) & Saskia en samen hebben wij meer dan 40 jaar ervaring met verschillende soorten handwerk; voornamelijk haken, breien en borduren. Via email kunt u snel al uw hobby/handwerk vragen stellen, wij proberen altijd zo snel en duidelijk mogelijk te antwoorden.

Gegevens van Goedkoopgaren.nl

Wij zijn een online wol winkel, maar het is altijd mogelijk om op afspraak in Assendelft (N-H) te komen kijken en het garen te voelen. 

Goedkoopgaren.nl is onderdeel van De hobbyvlinder

Pluimgraaf 16

1567 AB  Assendelft

Noord-Holland

email: info@goedkoopgaren.nl,

Het snelst zijn wij te bereiken per email, zie adres hierboven.

KvK nummer: 59594640; BTW nummer: NL 853560754B01

Tel.nr. 06-45 39 16 98 (Minou), spreek iets in op onze voicemail mocht ik niet in de mogelijkheid ben om op te nemen. 

Betaalinfo

Alle bestellingen kunnen met Ideal betaald worden via uw eigen vertrouwde bank. Zelf overmaken via bankoverschrijving is uiteraard ook mogelijk. 

IBAN ING nummer: NL28 INGB 0007 6825 95 t.n.v. De Hobbyvlinder

Wanneer u uw bestelling in winkelmand heeft gedaan, kunt u de bestelling afronden. Op het moment dat het bedrag voldaan is, wordt uw bestelling zo spoedig mogelijk verzonden, meestal dezelfde dag. 

Verzendkosten

Veel wol kan vacuüm verstuurd worden, waardoor de verzendkosten laag zijn en u niet thuis hoeft te blijven. De wol bestelling past zo door de brievenbus. Iedereen wil snel genieten van zijn of haar garen, dus wij versturen zo snel mogelijk via PostNL. Bij briefpost rekenen wij de normale PostNL postzegel prijzen. Bij een pakket is dat €7,25.

Soms worden de verzendkosten toch verkeerd berekend, wanneer dit betekent dat u teveel betaald, zullen wij dit zo snel mogelijk corrigeren.

Ophalen van uw bestelling is ook altijd mogelijk, stuur mij een Whats-app bericht of een email met uw voorkeurdag/tijd.

Goedkoopgaren.nl van De hobbyvlinder; over ons

Wij (Saskia en Minou) houden van kwalitatief goed garen, maar wel zo goedkoop mogelijk. Vroeger samen winkels afstruinen om met zoveel mogelijk mooie kleren thuis te komen voor zo min mogelijk. Dat is wat we nog steeds doen en nu ook met garen voor onze winkel. 

Het garen is gesorteerd op type garen, zodat makkelijk is te vinden wat u zoekt. Zoekt u iets voor een koele kleding in de zomer of voor knuffels voor kleine kinderen? Of haakt of u gewoon graag met katoen? Neem een kijkje bij het katoen garen.

Zoekt u iets voor warme sjaals, mutsen of een poncho? Of haakt/breidt u het liefst met zachte acryl? Neem een kijkje bij het acryl garen.

Veel plezier met winkelen is onze shop