Welkom bij de online wol winkel: Goedkoopgaren.nl

Goedkoop garen met een goede kwaliteit 

Onze namen zijn Minou (links op de foto) & Saskia en samen hebben wij meer dan 40 jaar ervaring met verschillende soorten handwerktechnieken; voornamelijk haken, breien en borduren. Via email kunt u snel al uw hobby/handwerk vragen stellen, wij proberen altijd zo snel en duidelijk mogelijk te antwoorden. Wij bieden goed garen, eerlijk advies en voor een zo laag mogelijke prijs, dat geldt ook voor de verzendkosten. 

Gegevens van Goedkoopgaren.nl

Wij zijn een online wolwinkel gevestigd in Assendelft (N-H)

Wilt u het garen eerst bekijken en voelen? dan is dat ook mogelijk in ons magazijn. Door ons een email te sturen met daarin uw gewenste tijdstip/dag om langs te komen, antwoorden wij zo snel mogelijk of dit mogelijk is. 

Goedkoopgaren.nl is onderdeel van De hobbyvlinder

Pluimgraaf 16

1567 AB  Assendelft

Noord-Holland

email: info@goedkoopgaren.nl,

Het snelst zijn wij te bereiken per email.

KvK nummer: 59594640; BTW nummer: NL 853560754B01

Tel.nr. 06-45 39 16 98 (Minou), spreek uw vraag in op mijn voicemail mocht ik niet opnemen.

Betaalinfo

Alle bestellingen kunnen met Ideal of Klarna betaald worden via uw eigen vertrouwde bank. Zelf overmaken via bankoverschrijving is uiteraard ook mogelijk. 

IBAN ING nummer: NL28 INGB 0007 6825 95 t.n.v. De Hobbyvlinder

Wanneer u uw bestelling in winkelmand heeft gedaan, kunt u de bestelling afronden. Op het moment dat het bedrag voldaan is, wordt uw bestelling snel verzonden. Streven is om dezelfde dag te verzenden. 

Verzendkosten + retouren

Veel garen kan vacuüm verstuurd worden, waardoor de verzendkosten laag zijn en u niet thuis hoeft te blijven. De wol bestelling past zo door de brievenbus. Iedereen wil snel genieten van zijn of haar garen, dus wij versturen zo snel mogelijk via PostNL of DHL. Bij briefpost rekenen wij de normale PostNL postzegel prijzen. Bij een pakket is dat €7,25.

Ophalen van uw bestelling is ook altijd mogelijk, stuur mij een Whats-app bericht of een email met uw voorkeurdag/tijd.

Retouren kan altijd binnen 7 dagen met de wikkels om het garen en in hun oorspronkelijke staat, verzendkosten zijn voor rekening van de klant. Bij goede ontvangt terug in het magazijn ontvangt u spoedig het bedrag van uw hele bestelling terug op uw rekening. 

Goedkoopgaren.nl; over ons

Wij houden van kwalitatief goed garen, maar wel zo goedkoop mogelijk. Vroeger samen winkels afstruinen om met zoveel mogelijk mooie kleren thuis te komen voor zo min mogelijk geld. Dat is wat we nog steeds doen en nu ook met het garen voor onze winkel. 

Het garen is gesorteerd op type materiaal, zodat makkelijk is te vinden wat u zoekt. Zoekt u iets voor koele kleding in de zomer of voor knuffels? Bent u op zoek naar mooi haakkatoen? Neem een kijkje bij al het katoen garen.

Of zoekt u garen voor een warme sjaals, muts of een poncho? Haakt/breidt u het liefst met warme en zachte acryl? Neem een kijkje bij het acryl garen.

Veel plezier met winkelen is onze winkel

EN mochten wij u kunnen helpen? Laat het ons weten.