Aan de haak is een tijdschrift die welke 2 maanden uitkomt. Aan de haak Nr. 14 is sinds 15 april te koop. Het is een tijdschrift volledig in het teken van haken.

Er staat een patroon van een leuk lieveheersbeestje in, hier hebben wij een haakpakket van gemaakt; het tijdschrift samen met het garen om dit knuffelbeestje te maken, klik hier

Wat het mooie van dit tijdschrift is, is dat alle patronen erin staan. Er staat ook bij hoe lang het patroon ongeveer duurt en de moeilijkheidsgraad. Zo staat er een super lieve dinosaurus bijtring die afkomstig is uit het boek Haken voor de Baby. Moeilijkheidsgraad 3 van de 4, dit wordt vooral veroorzaakt door de kleine onderdelen die bevestigd moeten worden om er een lieve dinosaurus van te maken. Hij wordt gehaakt op haaknaald 2,5 met Scheepjes Catona, maar kan met elke gemerceriseerde katoen, zoals de Rio katoen, Sunshine of groen gemêleerd Sunny Multi. Het is wel aan te raden om gemerceriseerde katoen te gebruiken, omdat het bedoelt is voor kleine kinderen. Onbewerkte katoen kan ook, maar kan soms toch pluisjes hebben en dan heeft gemerceriseerde katoen niet, daardoor niet geschikt voor de allerkleinste baby’s.

 

 

 

Er staan verschillende home deco artikelen in, zoals een gezellige lampion, loungedeken, prachtige design kussen een moderne look met de interlock haaktechniek.

En als kers op de taart ook nog een categorie Kleding, met daarin een voorjaarssjaal met een heel bijzonder uiterlijk en heel veel mogelijkheden als je de steek hebt geprobeerd. Hij wordt gemaakt in losse stroken die uiteindelijk aan elkaar gehaakt worden.

Nieuwe Aan de haak komt uit op 27 augustus, dit is nummer 16. Dan mis je nog nummer 15, dat klopt dit is een Special met alleen tassen, deze is uit sinds 11 juni.

0